Workshop Heidi Foldover - met Katrienette - 9 nov '19

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Workshop HEIDI FOLDOVER door Katrienette

HEIDI FOLDOVER | uren: 9.00u tot 13.00u | prijs: 40€ , tenzij inschrijving voor combi workshop met Minimalist Wallet dan 75€ voor beide workshops

 

Wil je dit stijlvolle handtasje leren maken? Dat kan! De Heidi Foldover van Swoon bestaat in 2 formaten, en kan als handtas of clutch gemaakt worden.  Je kan kiezen welke grootte maakt.  De tas heeft achteraan een ruim ritsvak dat snel bereikbaar is.  Vooraan sluit de tas met een rits aan de omgeplooide ronde rand, die door de magneetsluiting op z’n plaats blijft. 

 

De afgewerkte tassen hebben de volgende formaten:

Small: 16,5 cm hoog, 23 cm breed / Large: 20 cm hoog, 28 cm breed

 

Wat komt aan bod bij deze 4-uur-durende workshop :

- werken met verschillende verstevigingen

- werken met kunstleer/kurkleer

- plaatsen van een accentpaneel

- inzetten van een rits onder een naad

- inzetten van ronde zichtbare rits

- werken met naai-tape en wonderclips

- plaatsen van een magneetsluiting

- (optie) plaatsen van rivetten op riem of polsbandje

 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure die extra uitleg verschaft over o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en ev. riem/polsbandje – voorzie ca. 3 uur). Zodat we ons tijdens de workshop kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Op het einde van de workshop ga je met jouw afgewerkte Heidi handtas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

 

Moeilijkheidsgraad: ** Naaiervaring.  Bij deelname wordt verwacht dat de stoffen geknipt en verstevigd zijn.

 

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop, of gebruikt een leen-machine van de winkel. .

 

*** TIP !!! Deze workshop gaat door in de namiddag en kan je alleen volgen, maar ook combineren met de workshop Minimalist Wallets in de namiddag. Als je inschrijft voor beide workshops krijg je een korting van 5€ en wordt ook een lichte lunch voorzien :-)

Inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie.

Niet inbegrepen:  Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) dienen vooraf bij Studio Olive aangeschaft te worden.

Inschrijven kan via de webshop, mail of in de winkel. 

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Na inschrijving en betaling ontvangt u van Katrienette alle verder info over de workshop.

Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen