Workshop Loule Bag - met Katrienette - 29 nov '19

Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Workshop Loule Bag door Katrienette

LOULE BAG | uren: 09.30u tot 18.00u | prijs: 75€

 

De Loule Bag van PinkPonyDesign is een multifunctioneel ritstasje.  Gebruik het feestelijk met een polsbandje, kort hengsel of kettinkje.  Of maak een lange (cross-body) riem, en het word je go to bag voor dagelijks gebruik.  De tas sluit bovenaan af met een rits.  Ze is groter en ruimer dan je denkt.  Binnenin is een open vak, met aan de ene zijkant vakjes voor 8 credit cards, en aan de andere zijkant een opgedeeld zakje voor bv. gsm en lipbalsem.  De voorzijde heeft een accentpaneel dat afgewerkt is met een rits of paspel. De tas kan gemaakt worden volledig in stof of met kunstleer/kurkleer of een combinatie hiervan.

 

De afgewerkte handtas heeft volgende afmetingen : 15 cm hoog, 27 cm breed en 3 cm diep aan de bodem.


Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :

- werken met verschillende verstevigingen

- (naar keuze) werken met kunstleer/kurkleer

- werken met paspel of versieringsrits

- inzetten van een rits bovenaan met ritstabjes

- werken met naai-tape en wonderclips

- naaien van een creditcard compartiment

- naaien van een opgedeelde binnenzak

- (optie) plaatsen van rivetten

 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure met o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en wat strijkwerk dat uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding – voorzie ca. 3 uur). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. 's Avonds ga je met jouw afgewerkte handtas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.


Moeilijkheidsgraad: ** Naaiervaring.  Bij deelname wordt verwacht dat de stoffen geknipt en verstevigd zijn.

 

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop, of gebruikt een leen-machine van de winkel. .

Inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie.

Niet inbegrepen:  Het Patroon is niet in de prijs inbegrepen, je dient dit vooraf aan te kopen PinkPonyDesign-patroon. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) dienen vooraf bij Studio Olive aangeschaft te worden.

Inschrijven kan via de webshop, mail of in de winkel. 

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Na inschrijving en betaling ontvangt u van Katrienette alle verder info over de workshop.

Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen