Workshop Minimalist Wallet - met Katrienette

Beschikbaarheid: Op voorraad (7)

Workshop MINIMALIST WALLET door Katrienette

MINIMALIST WALLET | zaterdag 9 nov. '19 | uren: 14.00u tot 18.00u | prijs: 40€ , tenzij inschrijving voor combi workshop met Heidi Foldover dan 75€ voor beide workshops

 

De Minimalist Wallets zijn superleuk én verslavend om te maken.  De portefeuilles hebben een flap die sluit met een strook met drukknopen.  Binnenin heb je een voorzakje, een ritszakje en open vak.  Je hebt een mini en een gewoon formaat, en kiest zelf welke je maakt.  In de regular versie heb je extra verdelingen voor creditcards. Je kan kiezen voor een portefeuille volledig in stof, of met een accent in kunstleer.


Wat komt aan bod bij deze 4-uur durende workshop :

- werken met verschillende verstevigingen

- maken van een ritsvakje met zichtbare rits

- (bij regular versie) maken van creditcard vakjes

- werken met naai-tape en wonderclips

- (naar keuze) werken met kunstleer voor- of achterpand

- (naar keuze) werken met kunstleer/kurkleer of lederen riem voor drukknopen strook

- plaatsen van drukknopen

 

Ook voor deze workshop werk ik volgens de "Katrienette-methode". Na inschrijving krijg je een infobrochure die extra uitleg verschaft over o.a. de benodigdheden en patroondelen omgerekend naar Europese maten en materialen. Deelneemsters wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (knippen, verstevigen en ritsvoorbereiding die uitgelegd wordt met een stap-per-stap fotohandleiding – voorzie ca. 2 uur). Zodat we ons tijdens de workshop kunnen concentreren op het naaien, en je het meeste kan leren!  Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. Op het einde van de workshop ga je met jouw afgewerkte portefeuille naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere portefeuilles te naaien.

 

Moeilijkheidsgraad: ** Naaiervaring.  Bij deelname wordt verwacht dat de stoffen geknipt en verstevigd zijn.

 

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop, of gebruikt een leen-machine van de winkel. .

 

*** TIP !!! Deze workshop gaat door in de namiddag en kan je alleen volgen, maar ook combineren met de workshop Heidi Foldover in de voormiddag. Als je inschrijft voor beide workshops krijg je een korting van 5€ en wordt ook een lichte lunch voorzien :-)

Inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een uitgebreide infobrochure, Nederlandstalige notities bij de werkbeschrijving en een verstevigingsgids boordevol informatie.

Drankjes en een lichte lunch is voorzien.

Niet inbegrepen: De prijs is exclusief het patroon, deze dien je zelf aan te kopen via Noodlehead.   Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) dienen vooraf bij Studio Olive aangeschaft te worden.

Inschrijven kan via de webshop, mail of in de winkel. 

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Na inschrijving en betaling ontvangt u van Katrienette alle verder info over de workshop.

Opgelet: Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid.  Kan je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plaats.  Lukt dit, dan wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen