Workshop - Patch met Punch Needle - 11 okt

Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Workshop Punch Needle PATCH met Eva Verbruggen

Wat: Tijdens deze workshop maak je één of meerdere punch needle patches

De deelnemers krijgen een initiatie in deze techniek en maken één of meerdere patches.
We werken met de kleinste oxford punch needle (#14 mini). De patches zijn klaar om thuis op een trui of tote-bag te naaien.

In België is deze techniek nog niet zo bekend, maar in Amerika (en op instagram) is hij razend populair.
Punch needle of tuftnaald is een naald met een handvat waar een draad doorloopt. Door de naald door de stof te duwen ontstaan er aan de andere zijde lussen. Zo borduur je eigenlijk tapijtjes. Maar je kan van je lapje ook een tasje maken, een kussentje, een wandversiering, …

Eva leert je werken met de *oxford punch needle*, #9 regular, die ze uit Amerika importeerde. Deze naalden zijn ergonomisch gemaakt en supergemakkelijk te gebruiken. Je kan je eigen ontwerp tekenen of je kiest er eentje van Eva. Bovendien zijn er erg veel kleuren draad om uit te kiezen.

Het begin van een nieuwe verslaving…

Lesgever: 

Eva Verbruggen (@hetateliervanevav) heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur.

Ze beheerst ook de kunst van het lesgeven en geeft graag kennis door. In haar eigen prachtige atelier ‘Het atelier van Eva v’  Antwerpen) organiseert en geeft ze workshops. 

In haar webshop verkoopt ze haar eigen werk en ontwerpt voor creatieve bedrijven, magazines of particulieren.

Duur: vrijdag 11 oktober van 10u - 13u

Prijs: 58 euro

Waar: Studio Olive, Bredabaan 521, Merksem.

Inschrijven: Je kan inschrijven door ons een mailtje te sturen (info@oliveonline.be) of even langs te komen in de winkel. Dan kijken we even na of er nog plaats is. Daarna ontvangt u een mail met meer info over de workshop en de betalingsgegevens om de inschrijving van 58 euro te betalen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen