Workshop - Punch Needle - 6 mei - VOLZET

Beschikbaarheid: Op voorraad (8)

Workshop Punch Needle met Eva Verbruggen

Wat: Tijdens deze workshop maak je je eigen tapijtje/wallhanging.

In België is deze techniek nog niet zo bekend, maar in Amerika (en op instagram) is hij razend populair.
Punch needle of tuftnaald is een naald met een handvat waar een draad doorloopt. Door de naald door de stof te duwen ontstaan er aan de andere zijde lussen. Zo borduur je eigenlijk tapijtjes. Maar je kan van je lapje ook een tasje maken, een kussentje, een wandversiering, …

Eva leert je werken met de *oxford punch needle*, #9 regular, die ze uit Amerika importeerde. Deze naalden zijn ergonomisch gemaakt en supergemakkelijk te gebruiken. Je kan je eigen ontwerp tekenen of je kiest er eentje van Eva. Bovendien zijn er erg veel kleuren draad om uit te kiezen.

Het begin van een nieuwe verslaving…

Lesgever: 

Eva Verbruggen (@hetateliervanevav) heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur.

Ze beheerst ook de kunst van het lesgeven en geeft graag kennis door. In haar eigen prachtige atelier ‘Het atelier van Eva v’  Antwerpen) organiseert en geeft ze workshops. 

In haar webshop verkoopt ze haar eigen werk en ontwerpt voor creatieve bedrijven, magazines of particulieren.

Duur: Maandag 6 mei van 19u30 - 22u30

Prijs: 57 euro

Waar: Studio Olive, Bredabaan 521, Merksem.

Inschrijven: Je kan inschrijven door ons een mailtje te sturen (info@oliveonline.be) of even langs te komen in de winkel. Dan kijken we even na of er nog plaats is. Daarna ontvangt u een mail met meer info over de workshop en de betalingsgegevens om de inschrijving van 57 euro te betalen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen