Sweater - 17&24 sept

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Workshop Sweater

Wat: Sweater-workshop
 
Aster-sweater, Chess-sweater, Leather-sweater, rits-sweater, sweaterjurk of hoodie….. je maakt het tijdens de workshop een trui helemaal zelf.
 
Je kiest op voorhand zelf welk model je graag wil maken en voor wie. Wij voorzien het geschikte patroon zodat je meteen aan de slag kan. Wij hebben patroontjes voor mannen, vrouwen en kids.
 
Duur: 2 voormiddagen van 10u - 13u
 
Prijs: 60 euro voor twee voormiddagen (excl. materialen)
 
Waar: Studio Olive, Bredabaan 521, Merksem.
 
Ervaring: Een beetje of veel ervaring, iedereen welkom. Dames met meer ervaring kunnen kiezen voor een ritstrui of maken twee sweaters. Veel ervaring heb je dus zeker niet nodig. Je moet wel de basissteken van een machine kennen.
 
Inbegrepen: werkbeschrijving, gebruik patroonpapier en ander naaigerief, drankjes en knabbel.
 
Gebruik van naaimachine inbegrepen voor deelnemers zonder eigen machine.
 
Niet inbegrepen: Stof, garen en andere benodigdheden.
 
Voor al onze workshops worden stoffen gebruikt uit onze winkel. Je kan deze op voorhand of tijdens de les aankopen. Alle workshoppers krijgen 10% korting op de materialen.

Inschrijven: Je kan inschrijven door ons een mailtje te sturen (info@oliveonline.be) of even langs te komen in de winkel. Dan kijken we even na of er nog plaats is. Daarna ontvangt u een mail met meer info over de workshop en de betalingsgegevens om de inschrijving van 60 euro te betalen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen