Workshop - Tshirt met watervalhals - 23 mei 19u

Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Workshop - Tshirt met watervalhals 

Klaar voor de zonnige dagen? Met deze toffe watervaltop kan het mooie weer starten. We maken op één avond een Tshirt met watervalhals in tricot of soepele stof.

Je kiest op voorhand of je graag een top maakt of een Tshirt met een korte mouw. Wij voorzien een patroon in jou maat zodat je meteen aan de slag kan.

We leren je werken met soepele (of rekbare) stoffen en werken ook de binnenkant van de hals mooi af. Deze techniek kan je later toepassen op andere Tshirt of sweaters.

Je komt op voorhand de stof kiezen, zodat deze nog even kan voorgewassen worden en dan kunnen we de avond zelf meteen starten.

Prijs: 35 euro (excl. materialen)

Datum: 23 mei van 19u - 22u

Waar: Studio Olive, Bredabaan 521, Merksem.

Ervaring: dit is een eenvoudig project, wel basiskennis vereist 

Inbegrepen: werkbeschrijving, gebruikt patroonpapier en ander naaigerief, drankjes en knabbel.

Gebruik van naaimachine inbegrepen voor deelnemers zonder eigen machine.

Niet inbegrepen: Stof, garen en andere benodigdheden.

Voor al onze workshops worden stoffen gebruikt uit onze winkel. Je kan deze op voorhand of tijdens de les aankopen. Alle workshoppers krijgen 10% korting op de materialen.

Inschrijven: Je kan inschrijven door ons een mailtje te sturen (info@oliveonline.be) of even langs te komen in de winkel. Dan kijken we even na of er nog plaats is. Daarna ontvangt u een mail met meer info over de workshop en de betalingsgegevens om de inschrijving van 35 euro te betalen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen