WISJ Patroon - Lea Mantel / Jas - Volwassenen

€14,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Prijs per patroon in papier

Patroon WISJ - Lea Mantel / Jas voor volwassenen

Patroon op papier. Patroon in Nederlands

Lea is een eenvoudig naaipatroon voor een manteltje/jas met knoopjes, opgestikte zakken, kraagje en afhangende schouders. Door de wijde pasvorm en rechte zijnaden, oogt het wat stoerder en meer casual. Maak Lea enkel met beleg en je jasje zit op 1-2-3 in elkaar. Voor iets meer uitdaging en nettere afwerking, kan je kiezen voor een gevoerde versie. Hoe dan ook is Lea een perfect manteltje voor beginners of voor mensen met weinig geduld die snel resultaat willen.

Stofkeuze: zowel rekbare als niet-rekbare stoffen. Denk aan french terry, spons, tricot, linnen, katoen, viscose, jeans, chambray, …

 

Maten: 

VOLW: XS-4XL

Bij dit patroon staat bij dezelfde maat staat telkens een andere borstomtrek voor vrouwen versus voor mannen. Geen paniek! De pasvorm is ook anders voor mannen versus vrouwen. Voor vrouwen heeft de jas echt afhangende schouders en een wijde pasvorm, terwijl het voor mannen iets meer passend is, maar wel nog steeds breed aan de schouders.

Niveau:
Dit patroon is geschikt voor beginners die iets meer durven. Als je nog nooit een jas maakte en er niet aan durft beginnen, dan is dit het ideale patroon.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen