Maak kennis met Irma

Maak kennis met Irma

Hét fashion item van dit najaar is vast en zeker de bodywarmer.

Je vindt de bodywarmer dit najaar in allerlei stijlen en uitvoeringen, wij kozen voor de Irma van Fibre Mood. Dit is een ietwat verfijnde bodywarmer met een toffe kapmouw.

Patroon: Fibre Mood - Editie 16 - Irma 

Stof: Mantelstof wol Savanne is helaas uitverkocht, maar bij onze mantelstoffen vind je vast en zeker een leuk alternatief!

Afwerking: Satijnlint zwart

De bodywarmer is niet gevoerd, dus om de binnenkant mooi af te werken is biaisbandlint gebruikt. Het satijnen lint is licht glanzend en geeft het vest daardoor een chiquere uitstraling.

Ook de naden in de hals werkten we af met dit satijnlint, dit is niet voorzien in het patroon. Maar geef toe, het is toch leuk als de binnenkant er ook mooi uit ziet!

Kleine tip: werk de naden eerst af met een zigzag of beter nog overlock de naden. Daarna zal het eenvoudiger zijn om over dikkere stof een biaisband te plaatsen.

 

Outfit

Draag het vest over een sweater en jeans voor een casual look of over een colltruitje of gebreide jurk (zoals Zen) voor een strakkere outfit. De mogelijkheden zijn ruim!

Andere stofopties?

Ja, dit vest kan je uitvoeren in allerlei soorten 'jassenstoffen'. In het magazine is het vest uitgevoerd in gematelaseerde stoffen. Dat zijn gewatteerde stoffen die doorstikt zijn. Ons aanbod aan deze stoffen vind je hier! 

Maar ook andere warme stoffen zijn geschikt. Zorg er enkel voor dat je een dikkere stof gebuikt, dan komt de kraag en de mouw het mooiste uit!

Benodigdheden

- voor vest in maat M

- 1,3m stof (van 1,4m breed) 

- 4,5m biaislint

 

 

 

Veel Irmaplezier!

Deel zeker jullie creaties met ons;-)

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.