Welkom bij Studio Olive?

Welkom bij Studio Olive?

Welkom bij Studio Olive!
Ik stel me graag even voor....

De liefde voor mooie stoffen en het creëren van nieuwe dingen met de hand en naaimachine kreeg ik met de paplepel mee.  Al heel vroeg was ik in het atelier van mijn mama bezig met kleine lapjes stof, garen, knoopjes enzo.

Ik kon al op jonge leeftijd overweg met de naaimachine, maar de vonk is pas echt overgeslagen wanneer ik zwanger was van mijn oudste dochter. Toen begon ik met het maken van babyartikelen en is ‘Olive’ ontstaan. Van het één kwam het ander en sinds een 6 tal jaren is Studio Olive ontstaan.

Het aanbod is in die jaren flink uitgebreid tot een winkel met ruim gamma aan kledingstoffen, tassenstoffen en heel wat fournituren.

Bij Studio Olive kan je ook leren naaien in onze workshops. Kim en Thera zijn daarin twee vaste waarden voor onze cursisten.

Ik stel hen binnenkort even voor in deze blog!

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan zeker al even in de webshop of breng ons een bezoekje!

Hopelijk tot snel,

Lieve

 

 

Reacties

 1. Lieve Ooms Lieve Ooms

  Hey Karin,
  Wat een leuk berichtje!
  Merci hiervoor... en veel plezier met de mooie stoffen!
  Gr, lieve

 2. Karin Karin

  Vandaag stof gekocht voor trui, broek, rok, kleed en een coupons voor een sweatertje. Zo fijn om bij Studio Olive te winkelen. Supervriendelijk, tijd genomen en mooie keuze in stoffen. Dankjewel!! Mijn stofjes liggen hier nog te blinken ;)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.